Oficina Municipal d'Esports per a Tothom

L’OMET és l’Oficina Municipal d’Esports per a Tothom de Sant Cugat del Vallès. Aquesta oficina depèn de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament. Va néixer fa més de 40 anys amb l’objectiu de cobrir les necessitats d’activitats físiques i recreatives de la ciutat.

L’OMET gestiona la tasca d’atenció al públic, passant per l’administració fins el desenvolupament tècnic d’activitats, serveis i programes. Aquests programes i serveis d’activitat física estan adreçats a tota la població:

L’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom està creada amb l’objectiu de donar els diferents serveis que la ciutadania demana: > DESENVOLUPAMENT i GESTIÓ dels diferents programes municipals. > ORGANITZACIÓ d’activitats puntuals. > ASSESORAMENT i RECOLZAMENT de les entitats esportives de Sant Cugat. > INFORMACIÓ de les activitats esportives tant públiques com privades que es realitzen al nostre municipi.

Per tal d’aconseguir aquests serveis, l’estructura de funcionament de l’OMET s’ha dividit en tres grans blocs que corresponen a cada un dels programes municipals que es gestionen, sense deixar de banda la part d’administració donant el servei d’informació i assesorament als usuaris.

La nostra oficina està situada entre el PAV 1 el PAV 3 de la Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler, al Passatge Baró de Coubertin, 5 a Sant Cugat del Vallès.

L’horari general d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 19 hores. Dissabtes de 10 a 13 hores.
L’horari d’estiu d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 13:30 h i de 16 a 18 hores.

Pots contactar al telèfon: 93 565 70 99 o a l’a/e: omet@teampartners.net