Amb la 3a jornada celebrada el passat dissabte 20 d’abril’24 a la pista d’atletisme de la ZEM La Guinardera, acaba aquesta 14a edició de la lliga d’atletisme escolar adreçada a nenes i nens de 2n a 6è de primària que fan l’activitat extraescolar d’atletisme a algunes escoles públiques de la nostra ciutat.

Aquesta lliga així com les sessions setmanals d’entrenament en l’àmbit escolar, s’enmarquen dins de la programació dels Jocs Esportius Escolars que organitza des de fa molts anys l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET).

Pel que fa concretament a la 3a jornada que posava punt i final a la lliga, els atletes tant de categoria benjamí (3r i 4t) com aleví (5è i 6è), van estar en un gran nivell, millorant els seus registres molt sovint en cadascuna de les estacions programades.
I quin goig fa ser veure a les graderies les famílies entregades gaudint, encoratjant i animant amb aplaudiments a tots els atletes. A més la matinal va ser radiant, assolellada i molt adient per a la pràctica esportiva.
Entre aplaudiments vam acomiadar als atletes de 6è que finalitzaven la seva etapa escolar. Us desitgem que en un futur seguiu gaudint de l’atletisme ja com a federats.
Tots els atletes, d’ambdues categories van rebre un present com a record de les competicions de pista d’aquest curs.

Ara només ens queda seguir entrenant fins que acabi el curs, i trobar-nos a la gran Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars que tindrà lloc el divendres 24 de maig i on es repartiran les medalles i els diferents premis.

Gràcies a tothom!