Un any més l‘Ajuntament de Sant Cugat del Vallès mitjantçant l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET), ha organitzat el Cros Ciutat de Sant Cugat. Enguany ha estat especial perquè s’ha arribat a la vint-i-cinquena edició. Al llarg de tota la matinal d’aquesta festa esportiva atlètica tan consolidada de la nostra ciutat, s’han coregut un total de 18 curses, des de la categoria sénior popular fins a la prebenjamina. També hi han participat, com en totes les edicions, els atletes de la categoria Special.

Ja pots consultar els RESULTATS i CLASSIFICACIONS 

En aquesta ocasió han participat més de 3.700 atletes de totes les escoles, instituts, alguns clubs, etc…
Des de l’organització volem agrair a tots i totes els que heu participat i heu col·laborat d’aguna manera o un altre com per exemple el bastoners i caparrots de Sant Cugat, Unió Ciclista Sant Cugat, Club Munyanyenc Sant Cugat i alguns fotògrafs com ara en Carlos Guzmán.
Esperem veure-us el proper any i mentrestant, us deixem penjada una galeria fotogràfica perquè la gaudiu i veieu d’alguns dels millors moments de la jornada. També uns deixem els links de les notícies que han penjat els mitjans de comunicació locals on podreu veure algún video.
Us recordem que el lliurament de premis el farem divendres dia 17 de novembre a partir de les 18:30 hores a la Plaça de Barcelona. Us hi esperem!

• Notícia del mitjà de comunicació Televisió Sant Cugat/Sant Cugat Magazine (clica)
• Notícia del mitjà de comunicació local Cugat Mèdia (clica)
• Notícia del mitjà de comunicació local Tot Sant Cugat (clica)
• Galeries fotogràfiques del fotògraf Carlos Guzmán (clica).