Els passats caps de setmana de juny s’han portat a terme les Finals Nacionals de Catalunya de les diferents disciplines esportives, en les que molts equips i esportistes de Sant Cugat s’han classificat després de competir en les fases locals, comarcals i territorials.

El 3 i 4 de juny es van realitzar les finals de Gimnàstica Rítmica individual a Torroella de Montgrí i la de voleibol aleví a Reus. La participació santcugatenca en aquestes disciplines va anar a càrrec de de dues gimnastes del Club Muntanyenc Sant Cugat i de l’equip de l’Escola Avenç.

El cap de setmana del 10 i 11 de juny li va tocar el torn a les finals de Natació individual a Tortosa, i de Voleibol Infantil i Juvenil femení a Reus amb participació dels equips del Centre Obert Sant Cugat i de l’INS Arnau Cadell respectivament.

I finalment el passat cap de setmana del 17 i 18 de juny es van duu a terme les finals nacionals de Gimnàstica Rítmica de conjunts amb la participació del Club Gimnàstica Rítmica Sant Cugat, i les finals de bàsquet aleví, handbol aleví, futbol 7 aleví i futbol 7 infantil amb molt bona actuacio dels equips de Sant Cugat classificats:
Handbol Aleví, Escola Avenç, 1r classificat, guanyant a la final al Lleida HC per 14-6   
Bàsquet Aleví, Centre Obert Sant Cugat, 6è classificat.   
Futbol 7 Aleví, Escola Avenç, 1r classificat, guanyant a la final a l’equip Aristoy Football HC per 11-9
Futbol 7 Infantil, Club Esportiu Valldoreix, 1r classificat, guanyant a la final a l’equip CF Abrera per 8-1   

Felicitats a tots i totes les participants!!!!     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *