Diumenge 26 de març’23 es va celebrar la 23a Cursa d’Orientació Escolar organitzada per l’Ajuntament de Sant Cugat mitjançant l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET). L’esdeveniment va tenir lloc a l’escola Turó de Can Mates i al Parc del mateix nom i hi van participar 682 corredors d’un total de 862 inscrits. Tot un èxit!

Aquesta cursa és una activitat que s’ha anat consolidant amb el pas del temps i ja és tot un clàssic esperat dins del programa d’esport en edat escolar, amb un objectiu clar: la promoció d’aquest esport.

Cal destacar que la participació per gèneres va estar molt igualada, essent 347 els participants masculins i 335 les participants femenines.

Per que fa a la participació per parelles, les dades van ser aquestes: 149 parelles masculines i 143 parelles femenines.

La cursa es va iniciar al pati de l’escola Turó de Can Mates i va transcórrer per tot el límit del Parc del Turó de Can Mates però sense sortir del mateix. L’arribada va ser dins de l’escola.

Tots els corredors i corredores qui hi van participar, van disposar d’una targeta electrònica on van anar validant les diferents fites per on passaven. La competició es podia fer de forma individual o bé en parella. En la categoria més petita (2016-2015), van poder anar acompanyats d’un adult. Aquesta categoria estava fora de competició i per tant no va tenir classificació ni premis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *