Aquest passat diumenge 14 d’abril de 2024 a l’escola Turó Can Mates i al Parc Turó de Can Mates, és va celebrar la 24a edició de la Cursa d’Orientació Escolar. Va començar a les 10:00h, fent sortides cada minut. La cursa es va iniciar al pati de l’escola Turó Can Mates i va transcórrer per tot el límit del Parc del Turó Can Mates però sense sortir del mateix. L’arribada va ser dins l’escola. Tothom qui va participar va disposar d’una tarja electrònica on van anar validant les diferents fites.

Les edats de les i els atletes van des dels nats l’any 2017 en categoria prebenjamina fins la categoria popular (a partir de l’any 2004). La competició es podia fer individual o en parella i, en la categoria més petita (201-2017), van poder anar acompanyats d’un adult. Aquesta categoria estava fora de competició i no hi ha classificació ni premis.

Ja podeu consultar els RESULTATS i CLASSIFICACIONS en el següent ENLLAÇ

El lliurament de premis finalment no es va realitzar un cop acabada la cursa. Aquest està fixat per la següent festa Cloenda dels Jocs esportius Escolars, al Parc de Can Vernet el pròxim 24 de Maig. Tots els/les premiats/es rebran una notificació interna.