El passat 18 de febrer es va disputar la 24a edició del Campionat Local de Natació que aplega nens i nenes de Sant Cugat i comarca, des de la categoria prebenjamí (2017) fins la categoria cadet (2008), per competir en estils de crol, braça i esquena i relleus mixtes.
La inscripció ha estat de 396 nens i nenes amb una participació total de 342 (86%), superant de llarg la participació de l’any 2023 (294). Cal destacar que la participació femenina ha superat, en aquest campionat, a la masculina.
En el cas dels relleus estaven formats per 2 nois i 2 noies de cada centre escolar o club i també amb participació mixta entre les escoles o clubs (d’aquesta manera, ha pogut participar tothom qui ha volgut, encara que del seu propi centre no fossin suficients per completar-ne un).
Han participat en aquest campionat escolar un total de 22 escoles del municipi, 3 clubs i altres escoles de la zona del Vallès:
Àgora, Altres Escoles, Avenç, Escola Catalunya, Escola Ciutat d’Alba, Escola Collserola, Escola Europa, Escola Gerbert d’Orlhac, Escola Joan Maragall, Escola La Mirada, Escola L’Olivera, Escola Pi d’en Xandri, Escola Pins del Vallès, Escola Turó de Can Mates, Escola Hatikva, Institut Angeleta Ferrer, Institut Arnau Cadell, Institut Leonardo da Vinci, Institut Pla i Farreras, La Farga, Escola Pureza de María, Escola Santa Isabel, Escola Thau, Club Bellaterra, Club Natació Valldoreix, Club de Tennis Natació Sant Cugat.


El repartiment de trofeus es van realitzar directament a la mateixa piscina de l’Eurofitness un vegada acabada cada categoria.
En les categories prebenjamí i benjamí es van repartir medalles per a tothom qui va participar, sense classificació final. A partir de la categoria aleví s’ha repartit medalla als/les tres millors nadadors/es de cada estil, i trofeu pel millor equip classificat.

RESULTATS i CLASSIFICACIONS:

 Categoria PREBENJAMÍ 2017  Resultats
 Categoria PREBENJAMÍ 2016  Resultats
 Categoria BENJAMÍ  Resultats
 Categoria ALEVÍ  Classificació
 Categoria INFANTIL  Classificació
 Categoria CADET  Classificació
  Relleus

 

• INCRIPCIONS (CLICA)

• INFORMACIÓ PER A LES FAMÍLIES (CLICA)

• NORMATIVA TÈCNICA (CLICA)

• DIPLOMA DEL CAMPIONAT PER A TOTS ELS/LES PARTICIPANTS (CLICA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *