Activitats Físiques per a Adults

Informació Curs 2023/2024

DATA INICI ACTIVITATS: dilluns 18 de setembre de 2023

DATA FINALITZACIÓ: divendres 21 de juny de 2024

Calendari de festes (no es realitzen classes): festius nacionals i locals. Del 23 de desembre al 7 de gener (vacances de Nadal) i del 23 de març a l’1 d’abril (vacances Setmana Santa).

Quadre de preus:

OpcionsQuota
Una hora setmanal de classe13,49€
Una hora i mitja setmanal de classe20,23€
Dos hores setmanals de classe26,78€
Tres hores o més setmanals de classe35,65€
Matrícula nous i noves usuaries37,87€

Les persones usuàries del servei podeu canviar de grup, augmentar o disminuir l’horari, sempre que hi hagi plaça, només informant prèviament a l’OMET trucant al 93 56570 99 o escrivint a omet@teampartners.net

També podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment. Si la baixa és voluntària no es conserva l’antiguitat. Si és baixa mèdica es conserva la matrícula, sempre i quan es presenti el justificant del metge. Per fer efectiva aquesta baixa s’ha de signar un full a l’oficina o enviar un correu electrònic a omet@teampartners.net abans del dia 25 de cada mes. 

El cobrament de l’activitat es realitzarà mensualment i es farà efectiu mitjançant domiciliació bancària la primera setmana de cada mes. En el 1r rebut es cobrarà també l’import de la matricula que només es farà efectiva una única vegada per a nous i noves usuaries.

Descripció Activitats:

Gimnàstica de manteniment

Sessió destinada a millorar la condició física dins dels límits saludables. Es treballa també l'hàbit de l'exercici físic i les habilitats motrius.

Entrenament funcional

Activitat global destinada a buscar un rendiment òptim de tota la musculatura implicada en el moviment. S'entrena la força i la flexibilitat, es potencia la musculatura estabilitzadora de la columna i la regió abdominal.

TBC / Tonificació

Per a persones que vulguin enfortir el seu cos i els agradi fer-ho en grup, amb música i fent servir materials variats.

Pilates

Per millorar la flexibilitat i l'enfortiment de la musculatura sense forçar, amb la respiració, col·locació de pelvis i de la caixa toràcica. Es treballa sense màquines amb exercicis al terra.

Ioga

Disciplina que es basa en el coneixement del propi ésser i la perfecció interior mitjançant tècniques corporals com ara la relaxació i la flexibilitat. Exercici suau per restablir l'equilibri muscular i psicològic

Tai-txi

Tècnica xinesa mil·lenària d'activitat física suau que es basa en el control del moviment i la respiració, l'educació postural i la concentració.

Esports usuals

activitat per aprendre o millorar els fonaments bàsics d'alguns dels esports d'equip més habituals (bàsquet, handbol, futbol sala, voleibol). Cada sessió inclou un apartat específic de treball de la condició física.

Bàdminton

Curs d'iniciació i pràctica d'esports amb raqueta. Inclou també el coneixement del reglament, tàctiques de joc i preparació física bàsica.

Running

Sessió de condicionament físic centrat en la carrera contínua en espais exteriors. Es complementa amb exercicis de força i resistència, i incideix especialment en els abdominals i estiraments.

Ritmes llatins

Activitat física que es treballa enllaçant passos, de forma progressiva fins a construir petites coreografies, amb ritmes salseros, llatins, africans, jazz, etc. La base del treball és la música com l'aeròbic, però amb un estil més ballat.

Zumba

A través de la música es pretén desenvolupar i enfortir la musculatura mitjançant moviments de ball combinat amb rutines aeròbiques. Utilitza els principals ritmes llatinoamericans, com són la salsa, el merengue, la cúmbia, el reggaeton i la samba.

Marxa nòrdica

Activitat apta per a tothom, poc agressiva i amb un nivell d'esforç determinable per qui la practica. Practicant-la correctament, amb la tècnica ben assumida, afavoreix el benestar físic i psíquic i prevé certes lesions i patologies.