Aquest matí de dissabte 22 d’abril’23 s’ha fet a la pista d’atletisme de la ZEM La Guinardera, la tercera i última jornada de la lliga d’atletisme escolar.
Aquesta lliga, que s’organitza des de ja fa 13 anys, és una iniciativa de l’Oficina Muncipal d’Esport per a Tothom, dins del marc del programa dels Jocs Esportius Escolars.

Hi participen moltes escoles de Sant Cugat en edat de primària i en dues categories, alevins, per a infants de 5è i 6è i benjamins de 3r i 4t.
S’arribava a aquesta jornada amb una classificació per obtenir les 3 primeres places bastant apretada i tot ha anat segons les previsions. Encara que segons la participació variant dels equips en cada jornada, podia haver estat molt diferent…I és que els equips que lideraven les classificacions no han fallat i no han deixat d’apretar el peu de l’accelaredor fent cadascuna de les proves d’una forma espectacular. 10 proves que engloven cadascuna de les  disciplines atlètiques. Adaptades això sí per aquesta lliga mixta, inclusiva, flexible, motivant, divertida i formativa.

Ja jornada ha estat tot un èxit i ens agrada moltíssim veure com els nens i nenes s’esforcen de valent per fer-ho el millor possible i afavorir el seu equip. També ens agrada molt l’ambient d’amistat, ajut, concòrdia i solidaritat que es viu en tot moment i com les famílies, els pares i mares dels atletes animen i participen activament durant tota la matinal.

Ara, mentre no tenim les classificacions definitives (que podreu consultar en aquest mateix web dins de l’apartat dels Jocs esportius Escolars – atletisme), us deixem penjada una galeria fotogràfica en els millors moments d’aquesta jornada i encoratgem a tots els nens i nenes a seguir fent atletisme a l’escola fins que acabi el curs. Pels infants que enguany acaben la primària, us desitgem molta sort i esperem veure’us seguint fent atletisme al CMSC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *