L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, a través de l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET), va organitzar el passat diumenge 16 d’abril de 2023, la 9a Gimnastrada i el 22è Campionat local i comarcal de gimnàstica rítmica.

Aquests esdeveniments esportius es van fer al Pavelló Municipal de Valldoreix pel matí per la tarda amb un exitós èxit de participació…

L’organització concentra a totes les formacions de Gimnàstica Rítmica i Gimnàstica Estètica de Sant Cugat.

Pel matí van actuar les nenes dels diferents conjunts de la ciutat: del Club Gimnàstica Sant Cugat, del Club Muntanyenc Sant cugat i les formacions que gestiona a diferents escoles l’OMET.

L’activitat de la Gimnastrada s’organitza per donar sortida a totes les esportistes que fan gimnàstica a nivell escolar i fora de competició.
Les participants en la modalitat de gimnàstica rítmica en aquesta trobada van ser, pel que fa a les escoles:
Escola Collserola, Escola Gerbert d’Orlhac, Escola Joan Maragall, Escola Catalunya, Escola Pureza de Maria, Escola L’Olivera, Escola Pi d’en Xandri, Escola Santa Isabel, Escola Ciutat d’Alba, Escola Turó de Can Mates i Escola Pins del Vallès. I pel que fa als clubs, aquests van ser: Club Muntanyenc Sant Cugat i Club Gimnàstica Sant Cugat

Hi van haver un total de 530 gimnastes repartides en quatre torns per tal d’omplir l’aforament de públic del pavelló. Els torns van ser els següents:
1r torn: de 9:30 a 10:30 h
2n torn: de 10:30 a 11:30 h
3r torn: d’11:30 a 12:30 h
4t torn: de 12:30 a 13:30 h

A l’acabar, totes les gimnastes van rebre un diploma de participació.

A la tarda, de 15:00 a 16:00 h, es va fer el Campionat Local i Comarcal de Gimnàstica Rítmica en competició individual amb l’entrega de premis tot just acabar la competició. Tot seguit, de 16:45 a 20:00 h es va fer la competició de conjunts. El repartiment de premis va tenir lloc a les 20:15 h.
Aquest Campionat es va fer amb el suport del Consell Esportiu del Vallès Occidental de Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *