Dissabte 17 de febrer’24 es va celebrar a la pista d’atletisme de la ZEM La Guinardera, la segona jornada de lliga d’atletisme escolar. Va estar una matinal fantàstica d’atletisme on vam poder veure els atletes alevins ( de 10 a 12 h ) i els benjamins ( de 12.15 a 14.00 h), d’algunes escoles de Sant Cugat que ofereixen l’activitat d’atletisme com a extraescolar dins del programa dels Jocs Esportius Escolars de l’OMET.
Tot i que el matí es va aixecar ennuvolat, els nostres atletes van anar fent cadascuna de les proves previstes de la majoria de disiplines atlètiques. Enguany la participació d’equips alevins (5è i 6è) ha baixat considerablement, així que des d’aquí us animen a que de cara al proper curs potenciar la participació de nenes i nens de 5è i 6è. Els que van venir ho van donar tot, i anaven fent récords de les proves molt sovint. Ara que els atletes benjamins, on la participació sí que és alta, van anar fent unes marques boníssimes molt properes a la dels alevíns i fins i tot millors en algunes proves. I és que la motivació que tenen és brutal i això es nota molt.
Volem destacar i felicitar l’escalf i suport que van donar en els nostres atletes les famílies que van venir.
Ara ja, per saber com acaba aquesta espectacular lliga, haurem d’esperar a la 3a jornada que tindrà lloc el dissabte 20 d’abril. Si les classificacions d’ambdues categories van ajustades, aquí es decidirà tot. Mentrestant aneu entrenant molt i ens veient el 20 d’abril. A gaudir de l’atletisme! 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *