10
Mai
2022

ÈXIT DE LA CURSA D'ORIENTACIÓ ESCOLAR 2022

cartell cursa orientacio 2022Diumenge 8 de maig de 2022 l'escola Turó de Can Mates i el Parc Central, van ser l'escenari de la 22a edició de la cursa d'orientació escolar de Sant Cugat organitzada per l'Ajuntament de Sant Cugat mitjançant l'OMET (Oficina Municipal d'Esports per a Tothom).
Llegeix la notícia i mira les classificacions finals.

foto aLa sortida i l'arribada van ser al pati de l'escola i la resta de les fites estàven repartides per l'entorn del Parc. La distància depenia de la categoria de qui participava: prebenjamí amb una distància de 1200 metres, benjamí 1300 metres, aleví 1500 metres, infantil 2400 metres, cadet 2600 metres, juvenil i popular 3100 metres. Aquestes distàncies eren orientatives i podien foto bvariar segons la trajectòria que els i les participants realitzessin.

Pel que fa a la categoria prebenjamina, aquesta estava fora de competició i els infants podien anar acompanyats d'una persona adulta.

La inscripció va ser de 824 esportistes (que ho podien fer individualment o en parella), i finalment a la cursa hi van participar 608 corredors/es formats per 271 parelles i 66 individuals.

Cal destacar que d'aquest total de participants, 357 eren corredores i 251 corredors.

L'entrega de premis es farà DIVENDRES 27 DE MAIG durant la FESTA DE CLOENDA DELS JOCS ESPORTIUS ESCOLARS.

CONSULTA LES CLASSIFICACIONS (CLICA)

Fes-li una ullada a la notícia penjada pel CUGAT MÈDIA (clica)

Instagram OMET (Mira-ho. Clica)

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.