28
Mai
2022

Festa de Cloenda del Jocs Esportius Escolars 21-22

foto detallLa Plaça Victòria dels Àngels i el Parc Ramon Barnils, van ser les ubicacions on es va cel·lebrar divendres 27 de maig'22 la Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars. Enguany ha estat la 39a edició d'un esdeveniment que s'havia aturat des de feia dos any per la pandèmia.

Aquesta Festa, que posa punt i final al curs 21-22, reuneix a molts infants i joves que fan esport escolar a les escoles de la nostra ciutat i ens encoratge a seguir promocionant l'esport com a eina per adquirir bons hàbits de salut, cohesió, sociabilització, integració, coeducació i igualtat d'oportunitats. 

Un munt d'infants (prop de tres mil), amb els seus respectius equips de les escoles i les seves famílies, s'hi van aplegar per acomiadar el curs 21-22 del programa dels Jocs Esportius Escolars que organitza i gestiona l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET). La Festa va servir també per guardonar-los amb una medalla de participació i lliurar un trofeu als tres primers classificats de cada esport de les categories alevíns, infantils, cadets i juvenils.

panaramicaCom sempre, aquest esdeveniment multitudinari va ser un gran èxit i paral·lelament al lliurament de medalles i trofeus, tothom que volia i s'engrescava, podia participar i gaudir de les activitats esportives que a tall de tastet estaven repartides foto detall 2pel carrer Pla del Vinyet i el Parc Ramon Barnils. Les activitats programades van ser: bàsquet, futbol, handbol, voleibol, circuit atlètic, tennis taula, escacs i estacions d'iniciació esportiva i multiesport. 

Aprofitant l'avinentesa, l'Ajuntament a través de l'OMET va voler fer un mereixedor homenatge de reconeixement de la seva trajectòria professional a Oswaldo Romero, mestre d'educació física de l'escola Joan Maragall, recentment jubilat. L'Oswaldo ha estat durant molts anys una peça clau en el desenvolupament i foment de l'Esport Escolar, concretament de l'atletisme. A ell se li deuen moltes fites aconseguides pels nostres infants atletes, a nivell títols i arrelament de proves com la competició del Jugant a l'Atletisme i el Cros Ciutat de Sant Cugat. Gràcies Oswaldo!

medales i trofeus - Mira la notícia del Cugat mèdia (clica)
 - Mira la notícia del Tot Sant Cugat (clica)

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.