01
Mai
2022

Acaba la lliga d'atletisme escolar curs 21-22

foto domiPassat dissabte 30 d'abril de 2022 va tenir lloc a la pista d'altetisme de la ZEM La Guinardera, la segona i última jornada de lliga de la competició d'atletisme escolar que forma part de les competicions del programa de l'OMET dels Jocs Escolars adreçada als nens i nenes de 3r a 6è de primària.

S'acaba així una lliga que després del llarg confinament i de les restriccions per la COVID s'ha pogut tornar a fer, encara que de forma progressiva només amb dues jornades de les quatre que consta...

Puntualment a les 10 del matí es va donar inici a la jornada amb la participació dels infants de categoria aleví (5è i 6è). Abans que els atletes comencessin es va reunir a tots els infants de sisè que aquest any acaben la seva etapa de primària per imatge horitzontalacomiadar-los i desitjar-lis molta sort en la nova etapa que començaran a secundària i per agrair-lis la seva participació en el imatge verticalJocs Escolars. A tots ells se'ls va obsequiar amb una placa de metacril·lat gentilesa del Consell Català de l'Esport.

Després de dues hores competint fent totes les proves programades (de salts, de llançament -força-, de resistència, de velocitat i d'habilitat), els hi va tocar el torn a tots els atletes de la categoria benjamí. Aquests fan exactament el mateix amb una diferència a la prova de resistència que passa a ser de 6 minuts en comptes de 8. És la prova dels 6 minuts maleïts.

Des de l'OMET us volem agraïr la vostra participació i el compromís envers les jornades de lliga. Esperem que el proper curs ja sigui tot normal i es puguin fer les quatre jornades de lliga, la competició del "Jugant a l'Atletisme", tan arrelat dins del calendari de proves de l'atletisme escolar i evidentment els crossos.

Tot i que la lliga ja ha acabat, ens seguirem veient en els entrenaments setmanals a les escoles, a la Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars prevista pel divendres 27 de maig i a més a més, us encoratgem perquè vingueu a seguir fent atletisme en el Campus d'estiu de l'OMET.

Us deixem penjada una galeria de fotos perquè les gaudiu tant com nosaltres ho vam fer veient a totes aquestes nenes i nens competint i gaudint de l'atletisme. Ens veiem!

 

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.