29
Mai
2023

40a Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars

imatge 3Ja la tenim aquí! La Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars, on hi esteu tothom convidats a participar-hi.
Aquesta Festa és una activitat que celebra la finalització de les competicions que s'enmarquen dins del programa dels Jocs Esportius Escolars (JEE) i la cloenda de les Activitats Esportives Escolars.

29
Mai
2023

El 7è Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 Enganxa’t als Bons Hàbits…, un èxit organitzatiu i participatiu

titol capcaleraAquesta és la notícia que ha publicat la Penya Blaugrana Sant Cugat, concretament el periodista Àlex López, referent al 7è Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7, Enganxa't als Bons Hàbits que es va celebrar el passat dissabte 20 de maig de 2023 i coorganitzat per la Penya Blaugrana Sant Cugat i l'empresa santcugatenca de gestió esportiva i lleure Teampartners.


25
abril
2023

Acaba la lliga d'atletisme escolar 2022-23

foto miniaturaAquest matí de dissabte 22 d'abril'23 s'ha fet a la pista d'atletisme de la ZEM La Guinardera, la tercera i última jornada de la lliga d'atletisme escolar.
Aquesta lliga, que s'organitza des de ja fa 13 anys, és una iniciativa de l'Oficina Muncipal d'Esport per a Tothom, dins del marc del programa dels Jocs Esportius Escolars.

21
abril
2023

9a Gimnastrada i Campionat local de Rítmica 2023

foto ritmica 1L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), va organitzar el passat diumenge 16 d'abril de 2023, la 9a Gimnastrada i el 22è Campionat local i comarcal de gimnàstica rítmica.

Aquests esdeveniments esportius es van fer al Pavelló Municipal de Valldoreix pel matí per la tarda amb un exitós èxit de participació...

03
abril
2023

Èxit a la Cursa d'Orientació Escolar 2023

3Diumenge 26 de març'23 es va celebrar la 23a Cursa d'Orientació Escolar organitzada per l'Ajuntament de Sant Cugat mitjançant l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).
L'esdeveniment va tenir lloc a l'escola Turó de Can Mates i al Parc del mateix nom i hi van participar 682 corredors d'un total de 862 inscrits. Tot un èxit!
Aquesta cursa és una activitat que s'ha anat consolidant amb el pas del temps i ja és tot un clàssic esperat dins del programa d'esport en edat escolar, amb un objectiu clar: la promoció d'aquest esport.

[12 3 4  >>