02
Març
2016

RunOmet, el grup de running de l'OMET, aconseguix el repte!

thumb imatge 2Aquest passat diumenge 28 de febrer'16, va tenir lloc la Travessa solidària Barcelona Màgic line (BML), organitzada per l'Obra Social Sant Joan de Déu. La BML és una mobilització solidària en favor de les persones més vulnerables i amb perill d'exclusió Social. 

Com ja va ser habitual (aquesta és la tercera vegada que hi van), el nostre grup de running de l'OMET inscrit dins del programa d'esports per adults i gent gran, va voler ser-hi present i va participar fent la travessa de 42 km.

imatge principal
Tot i que no va poder assitir la totalitat del grup, els que hi van anar van aconseguir el repte de córrer i caminar al llarg del recorregut i sobretot de recaptar fons per aquesta bona causa.

imatge 2Els RunOmet van iniciar la Travessa a les 7:25 h des de Can Cuiàs (Montcada) i van acabar a les 17:30 arribant a la Plaça de la Catedral de Barcelona.

L'esdeveniment central d'aquesta activitat és una caminada per equips i no competitiva pels turons de Barcelona i els equips que hi participen han de recaptar tots els diners com els hi sigui possible mitjançant l'organització d'activitats i/o venda de productes propis o del merchandising de la Barcelona Magic Line.

La travessa ha estat tot un èxit de participació amb 731 equips inscrits, 10000 imatge 4participants i hores d'ara es porten recaptats 185.115 euros.

Us deixem el link de la BML pels qui teniu curiositat en seguir com va la recaptació i per informar-vos més d'aquesta travessa solidària (els actes que es van fer paral·lels, etc)

Web BML

També us penjem una galeria d'imatges de la jornada.

imatge 3

Categories: Esdeveniments Esportius, Activitats físiques per a adults i gent gran

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.