11
Febrer
2016

El grup de Running de l'OMET a la Barcelona Magic Line

logo bmlUn any més, i aquest és el que fa tres, el grup de Running de l'OMET, participarà el proper diumenge 28 de febrer'16 a la Travessa Solidària Barcelona Magic Line que organitza l'Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu.

El nostre grup, que forma part del programa de les activitats físiques per a adults que ofereix l'Oficina d'Esport per a Tothom, està molt il·lusionat i amb ganes d'aconseguir una vegada més aquest repte.

muntatgeLa Magic Line és una mobilització solidària a favor de les persones més vulnerables.

L'esdeveniment central és una caminada per equips i no competitiva pels turons de Barcelona.

Durant els mesos previs a l'esdeveniment, els equips participants es marquen un repte solidari i fan activitats o venen números per un sorteig d'experiències, o venen diferents productes de captació de fons per aconseguir-lo.

En aquesta Travessa els grups poden escollir els quilòmetres que volen fer, dels quatre proposats per l'organització. Hi ha de 10, 20, 30 i 40 quilòmetres. El nostre grup, (no tota la totalitat) els RUNOMET, que així és com es diuen, faran els 40 i per això s'està entrenant de valent tots els dimarts i dijous.

Quan s'acabi aquesta Travessa ja us explicarem com els hi anat l'experiència.

Us passem el link de la pàgina web oficial per si voleu saber més coses de la Barcelona Magic Line.

foto 1Per cert, totes aquelles persones que us agradi córrer, volgueu estar en forma, fer salut i amics i amigues, podeu inscriure-us i formar part del nostre grup al llarg de l'any. Només cal que passeu per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom i pregunteu.

Animeu-se!

foto grup

Categories: Activitats físiques per a adults i gent gran

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.