Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

  • slider 2 campusestiu 2022
  • slider consulta publica reglament
  • slider 12atrobada comarcal dansa 2022
  • slider cloenda dels jee curs 21 22
  • slider cursa orientacio familiar 2022
08
Febrer
2021

Noves mesures del PROCICAT

imatge mesuresEl PROCICAT ha aprovat aquest darrer divendres 5 de febrer'21 la revisió de les mesures de prevenció i control vigents. Pel que fa a l'àmbit esportiu, exposa que les activitats grupals en espais tan tancats com a l'aire lliure estan limitades a 6 persones (inclòs el personal tècnic). 
Això fa que encara no puguem reiniciar les activitats esportives per a adults i gent gran ja que és un factor limitant al dret d'assistència a les sessions de les persones que estan matriculats/des, on la mitjana de matriculació i assitència és molt superior a aquesta xifra.

Aquestes mesures entren en vigor el dilluns 8 de febrer i s'allarguen dues setmanes, fins el 22 de febrer.

Consulta les mesures (clica)

Esperem que les properes revisions de les restriccions ens permetin retrobar-nos el més aviat possible.
Seguim treballant per a vosaltres!

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

  • Ptge. Baró de Coubertin, 5
    08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos