Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

  • slider 2 campusestiu 2022
  • slider consulta publica reglament
  • slider 12atrobada comarcal dansa 2022
  • slider cloenda dels jee curs 21 22
  • slider cursa orientacio familiar 2022
10
Febrer
2021

Multiesport Bombolla

bombollaL'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) conjuntament amb les escoles iniciem una nova activitat mentre les restriccions del PROCICAT no ens permetin tornar a la normalitat de les activitats extraescolars.
Aquesta activitat (MULTIESPORT BOMBOLLA), va adreçada a cada grup classe, per tant, grup bombolla de cada escola des de P3 fins a 6è, on s'ofereix una activitat multiesportiva adaptant els continguts a cada etapa evolutiva de l'infant...
Les activitats esportives extraescolars han estat suspeses 2 cops: des de divendres 30 d'octubre al dilluns 23 de novembre i del dijous 7 de gener fins a l'actualitat. Per tant, un cop es torni a la normalitat de les activitats extraescolars, aquests grups multi bombolla deixaran d'existir per retornar al format d'activitats anterior.
 
logo multi bombollaInscripcions
Per formalitzar les inscripcions, o per a més informació, adreceu-vos a la coordinació d'extraescolars del vostre centre educatiu.
 
Contingut tècnic
Hem planificat el contingut de l'activitat de multiesport dels grups bombolla en funció de les etapes evolutives dels infants. Aquestes són les propostes d'activitat segons el curs escolar, tot i que podran ser adaptades segons les necessitats del nens i nenes que hi participin.
 
P5 i 1r Primària
Treball d'iniciació esportiva, coordinació motriu, descobriment del cos i de les formes jugades, treball de millora de la motricitat fina i gruixuda. Treball d'hàbits i valors. El contingut que podem trobar a les sessions serà:
• Jocs tradicionals
nen xutant• Jocs cooperatius
• Circuits, racons
• Expressió corporal
• Sessions de treball de valors
• Iniciació a diferents esports de forma jugada:
- Atletisme: curses i salts
- Bàsquet o handbol: llançaments  i punteria
- Futbol: colpeig amb el peu
 
No cal fer progressió de sessions, podem anar combinant-les i treballar diferents continguts en una mateixa sessió.
 
2n Primària
Introducció a l'esport sense oblidar-nos dels jocs, formes jugades, hàbits i valors. Important, no és un entrenament esportiu.
Introduïm el treball de les capacitats percepciomotrius, percepció espaial, temporal, to postural, lateralitat, equilibri, coordinació, respiració i relaxació.
 
infants sensorialLa distribució
Aprox. 2-3 sessions per esport.

• 1a sessió:
Explicació i introducció a l'esport. Presentant i practicant les habilitats bàsiques de cada esport. Exemple: bot, passada, llançament o colpeig (busquem treballar-ho també amb jocs o un treball més guiat). Al final de la sessió podem introduir competició de manera reduïda i adaptada (aprofitem les formes jugades)
 
• 2a sessió: Recordatori i "consolidació" dels continguts de la 1a sessió + competició adaptada a les necessitats del grup.
 
No cal aplicar la normativa de l'esport que estem practicant. Els esports que podríem treballar són l'atletisme, l'handbol, expressió corporal, jocs de colpeig i el bàsquet.
 
nena badminton3r i 4t Primària
Sessions esportives més properes i similars a l'esport practicat. Sense oblidar el treball de valors.
Aprox. 2-3 sessions per esport. Ens acostem a la pràctica esportiva real, tot i que seguim adaptant la normativa a les necessitats del grup.
Augmenten les tasques plantejades en les activitats proposades amb la finalitat de potenciar les capacitats percepciomotrius, percepció espaial, temporal, to postural, lateralitat, equilibri, coordinació, respiració i relaxació.
La distribució de les sessions semblant a l'exposada anteriorment, canvia el tipus d'activitats que es faran.
• 1a sessió: Introducció de les habilitats bàsiques de l'esport, pot ser de manera més analítica o combinada. Introduirem també competició reduïda i adaptada al grup.
 
• 2a sessió: Recordatori i "consolidació" sessió anterior i competició més similar a la real (sobretot grups de 4t)
 
nen atletismeAmb els grups de 4t podem apropar-nos més a l'esport real i reglat. Podem treballar esports com voleibol, activitats d'expressió corporal, tennis, bàdminton o similar i els citats anteriorment (atletisme, bàsquet i handbol)
 
5è i 6è Primària
Sessions esportives reals o semi reals. Important explicar normativa bàsica de cada un dels esports i aplicar-la. Posar èmfasi també en els valors i la companyonia.
Augmentem la intensitat de la pràctica introduint un treball de capacitats condicionals, força, resistència, velocitat i flexibilitat.
Aprox. 2-3 sessions per esport. Funcionament idèntic a les etapes nena beisbolanteriors, però canviarem la dificultat dels exercicis i la complexitat de la competició (sobretot en el vessant normatiu).
 
• 1a sessió: Treball de les habilitats bàsiques de cada un dels esports. Introduirem també competició (pot se reduïda o adaptada al ser el primer dia)
 
• 2a sessió: Recordatori + "consolidació" de la 1a sessió + competició real.
 
Podem treballar esports com l'hoquei, beisbol o pitxi i els citats anteriorment (atletisme, bàsquet, handbol, voleibol, activitats d'expressió corporal, tennis i bàdminton).
 
Referent de l'activitat: Dani Casanovas (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)
 

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

  • Ptge. Baró de Coubertin, 5
    08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos