Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

  • slider 2 campusestiu 2022
  • slider consulta publica reglament
  • slider 12atrobada comarcal dansa 2022
  • slider cloenda dels jee curs 21 22
  • slider cursa orientacio familiar 2022
12
Octubre
2019

Arriba el Cros Ciutat de Sant Cugat 2019

imatge principal webL'Ajuntament de Sant Cugat mitjançant l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), organitza un any més el Cros Ciutat de Sant Cugat. Enguany es farà el proper 10 de novembre'19 i amb aquesta, arribarem ja la 21a edició d'aquest esdeveniment esportiu tan arrelat a la nostra ciutat.

Aquest Cros, que es farà com sempre al Parc de la Pollancreda, compta amb un gran nombre de participants de totes les categories, que van des de prebenjamí fins la popular de séniors.

Aquesta prova atlètica s'emmarca en un vessant competitiu ja que és una prova classificatòria per a la FINAL NACIONAL dins del circuit comarcal de Cros.

El Cros Ciutat de Sant Cugat esdevé tota una festa de l'esport amb un tarannà marcadament familiar. RECORDEU, SERÀ EL 10 DE NOVEMBRE'19.

MOLT IMPORTANT: LLEGIU AMB DETENIMENT LA GUIA INFORMATIVA (clica)

Abans de participar-hi, recordeu que el dia 26 d'octubre'19 l'organització posa a l'abast de tothom que hi vulgui, un entrenament previ anomentat: "PREPARAT PEL CROS" 

INSCRIPCIONS PER A PARTICIPAR AL CROS:

Les inscripcions es podran fer de dues maneres: Inscripció on-line i/o inscripció amb butlleta.

imatge 3ON-LINE (clica al damunt de la que sigui)

- Inscripció MENORS D'EDAT
- Inscripció ADULTS

AMB BUTLLETA

Es repartiran butlletes d'inscripció en tots els centres educatius que ho desitgin. També podreu trobar butlletes a l'OMET (Oficina Municipal d'Esport per a Tothom).
Haureu d'emplenar tots les dades i fer-la arribar al vostre centre escolar (consulteu amb els mestres d'educació física o als responsables de l'escola sobre el termini i forma d'entrega), o bé a l'OMET directament.

Clica al damunt de la paraula BUTLLETA. (Cal portar-la al centre escolar o a l'OMET)

LÍMIT D'INSCRIPCIÓ: dimarts 5 de novembre'19

imatge horitzontal

imatge 2"PREPARA'T PEL CROS"

Per tal de donar un valor afegit a la cursa i de cara a aquells infants i joves que volen acabar de preparar el Cros, l'organització va organitzar el "PREPARA'T PEL CROS".

L'objectiu d'aquesta activitat va ser donar els coneixements bàsics del Cros Ciutat de Sant Cugat i fer una preparació/entrenament per poder gaudir d'aquesta gran festa de l'esport amb les màximes garanties possibles el dia de la cursa.

L'entrenament és va fer el dia 26 d'octubre'19.

Continguts de l'entrenament:
- Escalfament i estiraments bàsics
- Reconeixement del circuit
- Estratègia de la cursa
- Tècnica bàsica de carrera
- Col·locació del XIP
- Consells (alimentació, vestuari...)
- Entrenament*

*Un cop treballats els diferents continguts de la sessió es va realitzar un entrenament per finalitzar la jornada.

Dia: Dissabte 26 d'octubre de 2019

Horaris: establerts per categories
- De 10:00 a 11:00 hores = categories Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil
- D'11:00 a 12:00 hores = categoria Benjamí
- De 12:00 a 13:00 hores = categora Prebenjamí

Punt de trobada: L'activitat es va fer al mateix Parc de la Pollancreda. El punt de trobada va ser a l'extrem del Parc, a l'encreuament d'Avinguda Corts Catalanes amb el Carrer Puig i Cadafalch.
Els participants s'havien de presentar 15 minuts abans de l'hora d'inici de l'entrenament.

DINÀMICA DEL CROS

Per tal de seguir minimitzant les agloreracions a les sortides de cada cursa amb el risc de possibles caigudes, enguany tornarem a mantenir el sistema de les sortides llançades que tan bé està funcionant en imatge 1aquestes darreres edicions. A grans trets es basa en:

Canvi en les curses de Prebenjamins fins a Alevins
En comptes de realitzar les sortides clàssiques de les curses on tots els/les corredors/es surten alhora, enguany seguirem realitzant-les en format de sortida llançada. Aquesta sortida llançada implica que els corredors i corredores sortiran en petits grups de 4 o 5 en un interval de 3 o 4 segons.

Aquest tipus de sortida implicarà que els/les guanyadors/es no s'identificaran visualment a l'arribada, sinò que es determinarà estrictament pel temps realitzat de cursa que vindrà marcat amb el xip electrònic. L'organització disposarà de mecanismes de comprovació i avaluació dels resultats davant possibles incidents.

Canvi en la distribució de les curses
Les curses s'organitzen amb el criteri principal de l'edat dels participants i no pel sexe. Per aquest motiu les curses se separen per anys i més concretament per dos trams de mesos (de gener a juny i de juliol a desembre).

Entrega de premis
En aquesta edició, al contrari de l'any passat, l'entrega de premis es farà el 15 de novembre'19 a la Plaça de Barcelona.

HORARIS I CURSES
curses i horaris

 

 

 

 

 

 

 

 


bossa 21e crosA l'acabar la cursa, tots els participants rebran una bossa commemorativa del cros.

Logo gilgalCAMPANYA SOLIDÀRIA

El Cros de Ciutat de Sant Cugat 2019 col·labora amb l'entitat social GILGAL (per saber més d'ells, qui són, quina és la seva tasca, etc... clica al damunt de GILGAL PDF)

imatge venem dessuadoresPer col·laborar amb la campanya solidària us oferim les següents opcions:
- Inscripcions adults: La inscripció en la categoria adults té un cost de 3 €.
- Donació: Es dona la possibilitat de fer una donació alhora de realitzar la inscripció d'adults o bé fer-la directament el dia del Cros al piunt d'informació o a la carpa de l'entitat social GILGAL.
- Fent la compra de la dessuadora del 21è Cros: disposarem de dessuadores del Cros per tal que tothom pugui comprar-ne una. Hi haurà talles d'adults (S, M, L, XL) i, com a novetat en aquesta edició, talles per a infants (7/8, 9/10 i 11/12)

 

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

  • Ptge. Baró de Coubertin, 5
    08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos