Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

  • slider 2 campusestiu 2022
  • slider consulta publica reglament
  • slider 12atrobada comarcal dansa 2022
  • slider cloenda dels jee curs 21 22
  • slider cursa orientacio familiar 2022
06
Novembre
2017

Arriba el Cros Ciutat de Sant Cugat

motiu logo crosUn any més l'Ajuntament de Sant Cugat, mitjançant l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), organitza el Cros Ciutat de Sant Cugat. Enguany serà la 19a edició d'aquest gran esdeveniment esportiu tan arrelat a la nostra ciutat, que compta amb un gran nombre de participants de totes les categories, des de prebenjamins fins a la popular de séniors.

En aquesta edició es portaran a terme algunes novetats respecte als anys anteriors... 

Això sí, com sempre, aquesta prova atlètica s'emmarca en un vessant competitiu ja que és una prova classificatòria per a la FINAL NACIONAL dins del circuit comarcal de Cros.

El Cros Ciutat de Sant Cugat esdevé tota una festa de l'esport amb un tarannà marcadament familiar.

MOLT IMPORTANT: LLEGIU AMB DETENIMENT LA GUIA INFORMATIVA (clica)

Abans de participar-hi, recordeu que el dia 4 de novembre'17 l'organització posa a l'abast de tothom que ho vulgui, un entrenament previ anomenat: PREPARA'T PEL CROS.

muntatge fotografic
INSCRIPCIONS:
Les inscripcions es podran fer mitjançant dues vies: Inscripció on-line i inscripció amb butlleta.

ON-LINE (clica al damunt)

- Inscripció pel PREPARA'T PEL CROS (entrenament previ)

- Inscripció pel 19è Cros MENORS D'EDAT
- Inscripció pel 19è Cros ADULTS

AMB BUTLLETA:

Es repartiran butlletes d'inscripció en tots els centres educatius que ho desitgin. També en podreu trobar a l'OMET.
Haureu d'emplenar totes les dades i fer-la arribar al vostre centre escolar (Consulteu als mestres d'educació física o als responsables d'escola sobre el termini i forma d'entrega) o a l'OMET directament.

LIMIT D'INSCRIPCIÓ: dimarts 7 de novembre'17

- Clica al damunt de la BUTLLETA. (Cal portar-la al centre escolar o a l'OMET Oficina Municipal d'Esport per a Tothom)

"PREPARA'T PEL CROS"

Per tal de donar un valor afegit a la cursa i de cara a aquells infants i joves que volen acabar de preparar el Cros, l'organització us ha muntat el "PREPARA'T PEL CROS".

L'objectiu d'aquesta activitat és donar els coneixements bàsics del Cros Ciutat de Sant Cugat i fer una preparació/entrenament per poder gaudir d'aquesta gran festa de l'esport amb les màximes garanties possibles el dia de la cursa.

L'entrenament és de caire obert i l'únic requisit és realitzar una inscripció prèvia via on-line fins el dia 2 de novembre'17.

Continguts de l'entrenament:
- Escalfament i estiraments bàsics
- Reconeixement del circuit
- Estratègia de la cursa
- Tècnica bàsica de carrera
- Col·locació del XIP
- Consells (alimentació, vestuari...)
- Entrenament*

*Un cop treballats els diferents continguts de la sessió es realitzarà un entrenament per finalitzar la jornada.

foto jove correntDia: Dissabte 4 de novembre de 2017

Horaris: estaran establerts per categories
- De 10:00 a 11:00 hores = categories Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil
- D'11:00 a 12:00 hores = categoria Benjamí
- De 12:00 a 13:00 hores = categora Prebenjamí

Punt de trobada: L'activitat es realitzarà al mateix Parc de la Pollancreda. El punt de trobada serà a l'extrem del Parc, a l'encreuament d'Avinguda Corts Catalanes amb el Carrer Puig i Cadafalch.
Caldrà presentar-se 15 minuts abans de l'hora d'inici de l'entrenament.

DINÀMICA I NOVETATS DEL CROS

Per tal de donar un pas més en l'evolució del Cros i donar cabuda a tots els nens i nenes de Sant Cugat i dels voltants, tot minimitzant les problemàtiques existents, concretament en la zona de sortida (possibles caigudes i nerviosisme dels corredors novells), hem realitzat un canvi de model del Cros que a grans trets es basa en:

Canvi en les curses de Prebenjamins fins a Alevins
En comptes de realitzar les sortides clàssiques de les curses on tots els/les corrdors/es surten alhora, enguany es realitzaran en format de sortida llançada. Aquesta sortida llançada implica que els corredors i corredores sortiran en petits grups de 4 o 5 en un interval de 3 o 4 segons.

Aquest tipus de sortida implicarà que els/les guanyadors/es no s'identificaran visualment a l'arribada, sinó que es determinarà estrictament pel temps realitzat de cursa que vindrà marcat amb el xip electrònic. L'organització disposarà de mecanismes de comprovació i avaluació dels resultats davant possibles incidents.

Canvi en la distribució de les curses
Les curses s'organitzen amb el criteri principal de l'edat dels participants i no pel sexe. Per aquest motiu les curses se separen per anys i més concretament per dos trams de mesos (de gener a juny i de juliol a desembre).

Canvi en l'entrega de trofeus i medalles
Per evitar interrompre la dinàmica de les curses, aquest any l'entrega de trofeus i medalles es realitzarà el divendres posterior a la cursa, concretament: Divendres, 17 de novembre a les 18:30 h a la Plaça de la Vila de Sant Cugat.

HORARIS I CURSES

quadre horaris

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categories: Esdeveniments puntuals

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

  • Ptge. Baró de Coubertin, 5
    08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos