Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

  • slider campus estiu omet 23
  • slider superciate estiu 2023

1a Jornada Multiesport

nens_handbol
Categoria
Esport Escolar
Data
12 Febrer 2022 09:30
Lloc
Pavelló de La Zona Esportiva Municipal La Guinardera - Avinguda de La Guinardera, 20
Sant Cugat del Vallès

L’Oficina Municipal d’esport per a Tothom (OMET) desenvolupa, en l’entorn del programa d’esport en edat escolar, 3 jornades adreçades als nens i a les nenes de 2n de primària inscrits al programa Multiesportiu de l’OMET, per tal de compartir i experimentar l’aproximació al món de l’esport de manera lúdica i de forma adaptada.

Per aquest motiu us convidem a participar en aquesta jornada especial. A continuació us donem més detalls de la jornada:

DIA:  dissabte 12 de febrer de 2022.
HORA: 09.30 a 11.30 hores.
LLOC: Pavelló ZEM La Guinardera

INSCRIPCIONS: No cal inscripció prèvia.


DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT

Consistirà  en un seguit  d'estacions on els infants de Multiesport podran posar en pràctica i millorar diferents aspectes treballats durant el curs i que els hi donaran habilitats per al seu futur espotiu. Us esperem a tots i a totes!! Sigueu puntuals!!

IMPORTANT: 

  • La participació només està oberta a l’alumnat de Multiesport del programa d’esport escolar de l’OMET.

Es prega les famílies arribar a les 09.15 hores.

 
 

Totes les dates

  • 12 Febrer 2022 09:30

Proporcionat per iCagenda

Twitter response: "Sorry, that page does not exist"

On estem

  • Ptge. Baró de Coubertin, 5
    08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos