Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

  • slider campus estiu omet 23
  • slider superciate estiu 2023

1a Jornada d'Iniciació Esportiva

imatge_iniciacio_agenda
Categoria
Esport Escolar
Data
12 Febrer 2022 09:30 - 11:30
Lloc
Pavelló de La Zona Esportiva Municipal La Guinardera - Avinguda de La Guinardera, 20
Sant Cugat del Vallès

Benvolgudes famílies,

L’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET) desenvolupa, en l’entorn del programa d’esport en edat escolar, 3 jornades adreçades als nens i a les nenes de P5 i 1r de primària inscrits al programa d’iniciació esportiva de l’OMET, per tal de compartir i experimentar l’aproximació al món de l’esport de manera lúdica i de forma adaptada.

El proper dissabte 12 de febrer, a les instal·lacions de la ZEM La Guinardera, tindrà lloc la 1a jornada del curs. Els nostre personal tècnic està preparant un seguit de proves i estacions on els vostres fills/es gaudiran dels esports practicats fins ara.

L’activitat estarà distribuïda per zones i estacions on es tractaran aspectes motrius propis dels esports practicats durant el curs, tot amb jocs adaptats. Amb aquesta activitat es vol oferir a tot l’alumnat un ventall ampli i significatiu dels diferents accions motrius que poden realitzar en el seu futur esportiu.A continuació us indiquem les dades més importants de la jornada:

DIA:  dissabte 12 de febrer de 2022.
HORA: 09.30 a 11.30 hores.
LLOC: Pavelló ZEM La Guinardera
INSCRIPCIONS: No cal inscripció prèvia

Us esperem a tots i a totes!! Sigueu puntuals!!
 
IMPORTANT:

  • La participació només està oberta a l’alumnat d’iniciació esportiva del programa d’esport escolar de l’OMET.
  • Es prega les famílies arribar a les 09.15 hores.
 
 

Totes les dates

  • 12 Febrer 2022 09:30 - 11:30

Proporcionat per iCagenda

Twitter response: "Sorry, that page does not exist"

On estem

  • Ptge. Baró de Coubertin, 5
    08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos