Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

  • slider campus estiu omet 23
  • slider superciate estiu 2023

Cursa d'Orientació familiar 2023

cartell_web_orientacio_familiar_2023
Categoria
Esdeveniments
Data
14 Mai 2023 10:00
Lloc
Parc Central. C/Josep Vidal i Granés amb C/ Isidre Nonell - Parc Central. C/Josep Vidal i Granés amb C/ Isidre Nonell
Sant Cugat del Vallès

Us convidem a tots i a totes a participar el proper diumenge 14 de maig, a la Cursa d'Orientació Familiar 2023 que organitza l'Ajuntament de Sant Cugat a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).
Es tracta d'una cursa d'orientació sense classificació, on els equips participants hauran de trobar, mitjançant l'ajuda d'un mapa, tot un seguit de punts anomenats fites.

 
 

Totes les dates

  • 14 Mai 2023 10:00

Proporcionat per iCagenda

Twitter response: "Sorry, that page does not exist"

On estem

  • Ptge. Baró de Coubertin, 5
    08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos