Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

  • slider casal nadal 22 23
  • slider ciate nadal 2022

24è Cros Ciutat de Sant Cugat

Cartell_petit_24e_Cros
Categoria
Esdeveniments
Data
13 Novembre 2022 08:00 - 13:15
Lloc
Parc de la Pollancreda de Sant Cugat del Vallès - Avinguda de les Corts Catalanes
Sant Cugat del Vallès

L'Ajuntament de Sant Cugat, a través de l'OMET (Oficina Municipal d'Esports per a Tothom) organitza el proper diumenge 13 novembre el 24è Cros Ciutat de Sant Cugat. Una competició esportiva que al llarg dels anys s'ha convertit a tots els nivells en l'activitat esportiva estrella del municipi. Tot i el seu format competitiu, és una prova familiar que es consolida com una autèntica festa de l'esport i de la ciutat.
TOTHOM AL CROS, US HI ESPEREM!

 
 

Totes les dates

  • 13 Novembre 2022 08:00 - 13:15

Proporcionat per iCagenda

RT @cugatmedia: Sant Cugat ha guardonat els diferents campions i campiones, tant a nivell individual com per equips, de la 24a edició del C…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

On estem

  • Ptge. Baró de Coubertin, 5
    08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos