Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

  • slider casal nadal 22 23
  • slider ciate nadal 2022

2a Jornada de lliga d'atletisme escolar

imatge_2a
Categoria
Esport Escolar
Data
30 abril 2022 10:00 - 14:00
Lloc
Pista d'atletisme de la ZEM La Guinardera - Avinguda de la Guinardera, 20
Sant Cugat del Vallès (Barcelona)

La matinal de dissabte 30 d'abril serà molt emocionant perquè arribem a la segona jornada de la lliga d'atletisme escolar que tancarà la competició d'aquest curs 21-22. Enguany degut a la pandèmia ens hem vist obligats a reduir aquesta competició de quatre a dues jornades. Esperem que el proper curs ja tornem a la normalitat.

En aquesta jornada que decidirà els tres equips guanyadors tant en categoria aleví (5è i 6è) com en benjamí (3r i 4t), hi prendran part la gran majoria de les escoles de primària de Sant Cugat. Les classificacions (que podeu consultar en aquest mateix web dins de l'apartat d'esport escolar), estan ajustades pel que fa a les posicions de dalt de la taula. Per tant, els nostres atletes s'hauran d'esforçar molt per fer podi. Ara que, segur que al final hi haurà sorpreses. La jornada promet. Serà molt emocionant. No hi falteu!

Els atletes, per equips, hauran d'anar fent les 10 proves que l'organització tenim previstes i que engloben totes les disciplines de l'atletisme.

A més, aprofitarem per acomiadar a tots els infants que acaben 6è de primària, que per a tots ells serà la última competició d'atletisme escolar degut que l'any vinent ja faran 1r d'ESO.

 
 

Totes les dates

  • 30 abril 2022 10:00 - 14:00

Proporcionat per iCagenda

RT @cugatmedia: Sant Cugat ha guardonat els diferents campions i campiones, tant a nivell individual com per equips, de la 24a edició del C…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

On estem

  • Ptge. Baró de Coubertin, 5
    08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos