Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

  • slider campus estiu omet 23
  • slider superciate estiu 2023

Articles

39a Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars

logo jocs esportius escolarsEl proper divendres 27 de maig de 2022, de 17.30 a 20.30 h celebrarem la 39a Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars del curs 21-22. Aquest esdeveniment esportiu - lúdic, d'entrega de medalles i trofeus, està organitzat per l'Ajuntament de Sant Cugat a través de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), i es farà en dues ubicacions, el Parc Ramon Barnils i la Plaça Victòria dels Àngels (davant de l'Auditori).

Després de dues edicions sense poder-la fer, recuperem amb molta il·lusió la Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars, un acte que agrada a grans i petits.

L'activitat celebra la finalització de les competicions dins del programa dels Jocs Esportius Escolars (JEE) i la cloenda de les activitats esportives escolars.

Paral·lelament es faran una sèrie d'activitats esportives que oferiran als infants una mostra dels esports que desenvolupem en el programa d'esport escolar, organitzats en diferents estacions, on es treballaran aspectes motivadors i d'habilitats de caire esportiu. Tot sempre de s'una variant o joc de l'esport representat.

Una de les novetats d'enguany és que tornem a fer-ho a l'espai entre la Plaça Victòria dels Àngels (auditori) i el Parc Ramon Barnils, omplint l'Avinguda Pla del Vinyet d'activitats esportives.

Després de l'entrega de premis de l'atletisme, es farà un petit acte de reconeixement a la trajectòria de l'Oswaldo Romero, mestre d'educació física durant molts anys a l'escola Joan Maragall, membre de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat i persona clau per entendre l'esport escolar a Sant Cugat i especialment l'atletisme.

La Festa va adreçada a tots els infants i joves de Sant Cugat entre 6 i 16 anys que participen en el programa dels Jocs Esportius en edat escolar de l'OMET. Paral·lelament, hi haurà activitats perquè tots els infants que hi assisteixin puguin gaudir d'aquesta jornada.

La Festa  estarà estructurada en 2 grans apartats:
• Per una banda es realitzarà el lliurament de trofeus (als 3 millors classificats, excepte categories pre-benjamí i benjamí) i medalles a la participació individual i col·lectiva a totes les categories. També s'entregaran medalles a totes les nenes i nens que han participat en les activitats esportives sense competició.

Dades de participació:

quadre de participacio

Activitats:
• Entrega de trofeus i medalles dels JEE (Jocs Esportius Escolars)
• Activitats Esportives

Entrega de trofeus i medalles dels JEE:
La raó de ser d'aquesta Festa de Cloenda és l'entrega de premis i medalles als diferents equips i esportistes del programa d'Esport Escolar de Sant Cugat.
Enguany tornem a apostar per fer dos escenaris i la distribució horària del repartiment serà la següent:

quadre escenaris

quadre repartiment

Per una altra banda i per tal de mantenir el caràcter festiu de la jornada, s'organitzen activitats esportives per a totes les edats per tal que pugui participar tothom qui assisteixi a la festa. Es faran activitats de:

- Atletisme
dibuixets- Bàsquet
- Futbol
- Handbol
- Voleibol
- Escacs
- Tennis taula
- Iniciació i Multiesport

T'HI ESPEREM!

NOTA IMPORTANT:
Per poder portar a terme les activitats, es farà un tall de carrer. Es tallarà l'Avinguda Pla del Vinyet entre el Carrer Cèsar Martinell i la rotonda Gabriel Ferreter.

cloenda jocs escolars cartell

Twitter response: "Sorry, that page does not exist"

On estem

  • Ptge. Baró de Coubertin, 5
    08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos