• joves1
  • iniciacio
  • hipica
  • escoles esportives3
  • atletisme1
  • joves 2
  • escoles esportives 2
  • atletisme2

Blog Estiu 2020

Benvinguts i benvingudes un any més al Blog dels Campus d’Estiu organitzats per l’OMET.

Després d’aquests mesos que hem passat de confinament a causa de la pandèmia de la COVID-19, tots tenim moltíssimes ganes d’esbarjo, divetir-nos i fer nous amics i amigues. Ha estat molt dur, ho sabem, però ara amb aquests Campus tenim l’oportunitat de gaudir d'aquest estiu. Això sí, encara cal anar en compte i és per això que hem adoptat totes les mesures de protecció i seguretat adients en funció de les directrius sanitàries.

Ara més que mai, ens quedem a Sant Cugat!

A causa de la situació sociosanitària que ens toca viure, en aquests Campus volem reforçar, potenciar i aprofitar totes les possibilitats que ens ofereix el nostre entorn, els parcs urbans, el medi natural, les instal·lacions esportives i les piscines municipals per no haver de desplaçar-nos a altres llocs fora de Sant Cugat.

Com sempre, des de l’OMET donem cabuda a grans, petits i mitjans, amb Campus plantejats i dissenyats especialment per a ells, donant una nova visió a l’esport, descobrint l’aspecte més lúdic i recreatiu, doncs l’esport, no només és saludable, sinó que també és d’allò més divertit.

Vine i descobreix totes les opcions que proposem. Des de Motrijoc pels més petits, els que tot just s’inicien en el món de l’esport, fins al Campus d’Atletisme i Hip-hop pels més agosarats, als que no els hi fa por provar coses noves. Com no, no oblidar als més grans, amb el seu Campus Multiesportiu per a Joves, on els hi esperen un munt d’activitats molt engrescadores per gaudir de l’estiu al màxim.

Així doncs, donem el tret de sortida a la nova temporada d’estiu i com els anys anteriors us proposem el blog com a eina de comunicació. Des d’aquest blog volem facilitar encara més la comunicació entre les famílies i l’OMET durant els Campus d’aquest estiu. Aquí podeu trobar fotos, les cròniques del dia, anècdotes i recordatoris d’allò més important. 

Us esperem a l’OMET, vine i treu-li suc a aquest estiu que de ben segur tots i totes el recordarem per la seva excepcionalitat!