Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

  • slider 2 campusestiu 2022
  • slider consulta publica reglament
  • slider 12atrobada comarcal dansa 2022
  • slider cloenda dels jee curs 21 22
  • slider cursa orientacio familiar 2022
10
Febrer
2021

Multiesport Bombolla

bombollaL'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) conjuntament amb les escoles iniciem una nova activitat mentre les restriccions del PROCICAT no ens permetin tornar a la normalitat de les activitats extraescolars.
Aquesta activitat (MULTIESPORT BOMBOLLA), va adreçada a cada grup classe, per tant, grup bombolla de cada escola des de P3 fins a 6è, on s'ofereix una activitat multiesportiva adaptant els continguts a cada etapa evolutiva de l'infant...

08
Febrer
2021

Noves mesures del PROCICAT

imatge mesuresEl PROCICAT ha aprovat aquest darrer divendres 5 de febrer'21 la revisió de les mesures de prevenció i control vigents. Pel que fa a l'àmbit esportiu, exposa que les activitats grupals en espais tan tancats com a l'aire lliure estan limitades a 6 persones (inclòs el personal tècnic). 
Això fa que encara no puguem reiniciar les activitats esportives per a adults i gent gran ja que és un factor limitant al dret d'assistència a les sessions de les persones que estan matriculats/des, on la mitjana de matriculació i assitència és molt superior a aquesta xifra.

Aquestes mesures entren en vigor el dilluns 8 de febrer i s'allarguen dues setmanes, fins el 22 de febrer.

Consulta les mesures (clica)

Esperem que les properes revisions de les restriccions ens permetin retrobar-nos el més aviat possible.
Seguim treballant per a vosaltres!

08
Gener
2021

Cancel·lació temporal classes SMAF i ESPORT ESCOLAR

tancament act smaf 2021Ateses les noves restriccions donades pel PROCICAT, no podem començar les classes el dilluns dia 11 de gener de 2021 tal com estava previst. Així doncs SUSPENEM TOTES LES ACTIVITATS PER A ADULTS I GENT GRAN com a mínim, durant 10 dies.

EL MATEIX PASSA AMB TOTES LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS.

Seguirem l'evolució i les indicacions que donin les autoritats sanitàries per poder-vos informar sobre quan reprendrem les activitats. Disculpeu les molèsties.

30
Desembre
2020

Ens deixa Jaume Espina :(

Foto Jaume EspinaJaume Espina, el que va ser iniciador del programa dels Jocs Esportius Escolars a l'OMET a través de la Fundació UESC en la dècada dels anys noranta fins al 2000, ha mort avui dimecres a l'edat de vuitanta anys.
Des de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom volem fer-li un merescut reconeixement per la tasca feta i expressar el nostre més sincer condol als seus familiars. També volem agrair-li la seva vinculació amb l'esport local i als inicis de l'OMET i de l'esport escolar de la ciutat.
Gràcies Jaume i fins a sempre!

<<  2 3 4 5 6 [78 9 10 11  >>  

On estem

  • Ptge. Baró de Coubertin, 5
    08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos