Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

  • slider 2 campusestiu 2022
  • slider consulta publica reglament
  • slider 12atrobada comarcal dansa 2022
  • slider cloenda dels jee curs 21 22
  • slider cursa orientacio familiar 2022
16
Març
2021

Els grups bombolla es consoliden com una extraescolar més

imatge miniaturaEl que en un principi havia d'haver estat una activitat temporal a causa de la COVID-19 en la seva fase de reobertura gradual de les activitats esportives a les escoles, l'activitat de "MULTIESPORT BOMBOLLA", sembla ser que ha arribar per quedar-se de forma definitiva per la gran acollida que ha tingut entre les famílies.

02
Març
2021

Resolució del PROCICAT envers la represa d'activitats

imatge represa grans de 65

Pel que fa a les activitats esportives per a adults (AFA)

Us informem que després de la darrera resolució del PROCICAT del 27 de febrer referent a les mesures per a la pràctica esportiva, ENCARA NO PODEM POSAR EN MARXA EL SERVEI D'ACTIVITATS FÍSIQUES PER A ADULTS (menors de 65 anys). Les instal·lacions on es fan han de tenir un sistema de ventilació força específic, que ara mateix no disposen. Tant bon punt tinguem novetats us les comunicarem.

Pel que fa a les activitats esportives per a la gent gran (AFTE):

La darrera resolució del PROCICAT del 27 de febrer referent a les mesures per a la pràctica esportiva, no podem utilitzar el pavelló on fèiem les classes. La instal·lació ha de tenir un sistema de ventilació... 

26
Febrer
2021

Dia Internacional de la dona (Activitat esportiva)

esloganL'Ajuntament de Sant Cugat mitjançant l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), us presentem una activitat esportiva organitzada amb motiu del dia internacional de la dona i que, al mateix temps que fem esport, ens permetrà recaptar diners per donar a l'associació de Sant Cugat "NO ESTÀS SOLA". Una associació de dones supervivents de la violència masclista que té com a objectiu acompanyar a altres dones maltractades i fer sensibilització per fer visible que la violència ens afecta a totes les persones.

25
Febrer
2021

Reobertura activitats d'esport escolar

reobertura esport escolarDILLUNS 1 DE MARÇ TORNA L'ESPORT ESCOLAR!
Les escoles de Sant Cugat i els Centres Oberts s'ompliran d'infants per tornar a fer esport.

En la darrera resolució del PROCICAT (SLT/436/2021) i la posterior documentació de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, s'equiparen les llicències de pràctica esportiva dels consells esportius comarcals a les que emeten les federacions...

11
Febrer
2021

Titula't com a tècnic/a Esportiu/va

imatge 1Aquest curs d'Iniciació a Tècnic/a Esportiu/va (CIATE) és un programa del Consell Català de l'Esport que es desenvolupa a Sant Cugat a través de l'OMET (Oficina Municipal d'Esport per a Tothom). Aquest curs és específic del bloc de : Gestió de Petites Entitats Esportives (35 h) i de Procediments de Tècniques i Primers Auxilis (15 h) i es portarà a terme els dies 27, 29, 30, 31 de març i l'1 d'abril de 2021.

<<  1 2 3 4 5 [67 8 9 10  >>  

On estem

  • Ptge. Baró de Coubertin, 5
    08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos