Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slider casal pasqua 23
 • slider basquet escolar
 • slider cros
 • foto pilates
 • slider atletisme afa 1
 • slider atletisme afa 2
 • slider atletisme afa 3
 • slider marxanordica 1
 • slider marxanordica 3
 • slider marxanordica 2
 • slider marxanordica 4

Jocs Esportius Escolars

logo jocs escolars okEls Jocs Esportius Escolars (JEE) és un programa adreçat a tots els nens, les nenes i els joves que vulguin aprendre i practicar un esport de competició amb un objectiu merament formatiu.

Els Jocs Esportius Escolars són convocats per la Direcció General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i organitzats pels Consells Esportius Comarcals i els Ajuntaments de cada municipi amb la col·laboració dels centres d'ensenyament, clubs i entitats esportives.La fase local de Sant Cugat està organitzada per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).

Els esports convocats són els que pots trobar en el menú lateral i estan adreçats als esportistes en edat escolar. Les edats s'estructuren en categories, que estan relacionades amb els cicles d'educació

categoria cicle educatiu
Prebenjamí Primària (cicle inicial)
Benjamí Primària (cicle mitjà)
Aleví Primària (cicle superior)
Infantil Secundària obligatòria (1r cicle)
Cadet Secundària obligatòria (2n cicle)
Juvenil Batxillerat i cicles formatiu

L'objectiu principal és el foment de la pràctica esportiva com a eina educativa, participativa i convencional del màxim número de joves escolars.

logo en volem 5 webAquesta pràctica ha de ser compatible amb la transmissió de valors formatius i pedagògics (responsabilitat, solidaritat, respecta, compromís, tolerància, treball en equip, acceptació de les normes,...)

Des del curs 2015-16 està en marxa l'implementació del programa EN VOLEM 5!, un nou model d'esport escolar en que els valors també sumen.

Aquesta és una idea original de l'empresa que gestiona l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (Teampartners), que es va treballar com un valor afegit del programa d'Esport Escolar i que ha vist la seva llum després de presentar-la i adaptar-la a les necessitats del Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassadibuix equip en volem 5 web

Aquest model EN VOLEM 5!, fa referència al "give me 5" o Xocal·la!, acció d'esportivitat i companyonia que parteix de la idea que el/les esportistes hauran, no només de guanyar el partit, sinó que hauran d'intentar mantenir els 5 punts relacionats amb els valors i l'esportivitat i que se sumaran als del resultat merament competitiu.

pdfMira't de que va això d'EN VOLEM 5!

RT @cugatmedia: Sant Cugat ha guardonat els diferents campions i campiones, tant a nivell individual com per equips, de la 24a edició del C…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos