Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

  • slider campus setembre 2022
  • slider marxem de vacances estiu 2022

Campus Esportius

L'OMET organitza activitats lúdiques i esportives per als períodes vacacionals de Nadal, Pàsqua i Estiu en horaris de matí i/o tot el dia, adreçades als infants i joves de 3 a 16 anys. Aquestes activitats es realitzen en escoles i instal·lacions esportives de Sant Cugat.

Nadal i Pasqua: Escoles Esportives i activitats lúdiques amb piscina, tallers, gimcanes i sortides pel medi natural (Serra de Collserola) caminant o en bicicleta. Per a nens i nenes de P3 a 6è de primària.

Estiu: Casals i Campus amb una oferta molt variada d'esports, piscina i activitats lúdiques. Activitats destinades a infants i joves de P3 a 4t d'ESO.

On estem

  • Ptge. Baró de Coubertin, 5
    08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos