Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
25
Febrer
2021

Reobertura activitats d'esport escolar

reobertura esport escolarDILLUNS 1 DE MARÇ TORNA L'ESPORT ESCOLAR!
Les escoles de Sant Cugat i els Centres Oberts s'ompliran d'infants per tornar a fer esport.

En la darrera resolució del PROCICAT (SLT/436/2021) i la posterior documentació de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, s'equiparen les llicències de pràctica esportiva dels consells esportius comarcals a les que emeten les federacions...

11
Febrer
2021

Titula't com a tècnic/a Esportiu/va

imatge 1Aquest curs d'Iniciació a Tècnic/a Esportiu/va (CIATE) és un programa del Consell Català de l'Esport que es desenvolupa a Sant Cugat a través de l'OMET (Oficina Municipal d'Esport per a Tothom). Aquest curs és específic del bloc de : Gestió de Petites Entitats Esportives (35 h) i de Procediments de Tècniques i Primers Auxilis (15 h) i es portarà a terme els dies 27, 29, 30, 31 de març i l'1 d'abril de 2021.

10
Febrer
2021

Multiesport Bombolla

bombollaL'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) conjuntament amb les escoles iniciem una nova activitat mentre les restriccions del PROCICAT no ens permetin tornar a la normalitat de les activitats extraescolars.
Aquesta activitat (MULTIESPORT BOMBOLLA), va adreçada a cada grup classe, per tant, grup bombolla de cada escola des de P3 fins a 6è, on s'ofereix una activitat multiesportiva adaptant els continguts a cada etapa evolutiva de l'infant...

08
Febrer
2021

Noves mesures del PROCICAT

imatge mesuresEl PROCICAT ha aprovat aquest darrer divendres 5 de febrer'21 la revisió de les mesures de prevenció i control vigents. Pel que fa a l'àmbit esportiu, exposa que les activitats grupals en espais tan tancats com a l'aire lliure estan limitades a 6 persones (inclòs el personal tècnic). 
Això fa que encara no puguem reiniciar les activitats esportives per a adults i gent gran ja que és un factor limitant al dret d'assistència a les sessions de les persones que estan matriculats/des, on la mitjana de matriculació i assitència és molt superior a aquesta xifra.

Aquestes mesures entren en vigor el dilluns 8 de febrer i s'allarguen dues setmanes, fins el 22 de febrer.

Consulta les mesures (clica)

Esperem que les properes revisions de les restriccions ens permetin retrobar-nos el més aviat possible.
Seguim treballant per a vosaltres!

08
Gener
2021

Cancel·lació temporal classes SMAF i ESPORT ESCOLAR

tancament act smaf 2021Ateses les noves restriccions donades pel PROCICAT, no podem començar les classes el dilluns dia 11 de gener de 2021 tal com estava previst. Així doncs SUSPENEM TOTES LES ACTIVITATS PER A ADULTS I GENT GRAN com a mínim, durant 10 dies.

EL MATEIX PASSA AMB TOTES LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS.

Seguirem l'evolució i les indicacions que donin les autoritats sanitàries per poder-vos informar sobre quan reprendrem les activitats. Disculpeu les molèsties.

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>  

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos