Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

  • slider 2 campusestiu 2022
  • slider consulta publica reglament
  • slider 12atrobada comarcal dansa 2022
  • slider cloenda dels jee curs 21 22
  • slider cursa orientacio familiar 2022
08
Mai
2022

Cursa d'Orientació Escolar 2022

foto miniaturaL'Ajuntament de Sant Cugat, mitjançant l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), organitza la 22a edició de la Cursa d'Orientació Escolar que se celebrarà el proper 8 de maig de 2022 a l'escola Turó de Can Mates i Parc del Turó de Can Mates.

03
Mai
2022

Consulta pública del reglament de l'OMET

imatge consulta reglament ometA l'Ajuntament de Sant Cugat estem treballant en la regulació del servei de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom, amb l'objectiu que aquesta concreti de manera clara l'abast del servei i els drets i les obligacions de les persones usuàries de l'OMET, entre d'altres.
Tens alguna proposta sobre el Reglament de l'OMET?

Consulta aquí fins el 16 de maig l'esborrany del reglament i fes-nos arribar les teves propostes i comentaris

 

01
Mai
2022

Acaba la lliga d'atletisme escolar curs 21-22

foto domiPassat dissabte 30 d'abril de 2022 va tenir lloc a la pista d'altetisme de la ZEM La Guinardera, la segona i última jornada de lliga de la competició d'atletisme escolar que forma part de les competicions del programa de l'OMET dels Jocs Escolars adreçada als nens i nenes de 3r a 6è de primària.

S'acaba així una lliga que després del llarg confinament i de les restriccions per la COVID s'ha pogut tornar a fer, encara que de forma progressiva només amb dues jornades de les quatre que consta...

31
Març
2022

CIATE Setmana Santa 2022

imatge 1Us informem que els propers dies 9, 11, 12, 13 i 14 d'abril de 2022 relitzarem un curs de CIATE (Curs Iniciació a Tècnic Esportiu) que englobarà el curs de GESTIÓ DE PETITES ENTITATS ESPORTIVES (35 hores) i el curs de PROCEDIMENT I TÈCNIQUES I RECURSOS DE PRIMERS AUXILIS (15 h).

Des de l'Ajuntament de Sant Cugat entenem que la formació de l'equip tècnic és clau per aconseguir que les activitats esportives que s'ofereixen siguin el màxim d'educatives i enriquidores possibles.

10
Març
2022

Campus Esportiu de Pasqua 2022

imatge 1De l'11 al 14 d'abril de 2022, tots els infants de P3 a 6è de primària tindran l'oportunitat de participar en el Campus Esportiu de Setmana Santa 2022 que farem a l'Escola Turó de Can Mates de Sant Cugat.

Els conills esportius ja han arribat carregats d'ous de Pasqua i pastanagues.
Ara només hi faltes tu. T'hi esperem!

<<  1 [23 4 5 6  >>  

On estem

  • Ptge. Baró de Coubertin, 5
    08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos