Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

  • slider casal nadal 22 23
  • slider ciate nadal 2022

Ciate de Nadal 2022

imatge 1Arriba el CIATE de Nadal 2022. Dies 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2022.
Un curs d'iniciació a tècnic/a esportiu/va.

El curs és un programa del Consell Català de l'Esport que es desenvolupa des de l'Ajuntament de Sant Cugat mitjançant l'OMET (Oficina Municipal d'Esport per a Tothom) amb el suport del Consell Esportiu Comarcal a l'àmbit de Terrassa.

Introducció:
Des de l'Ajuntament de Sant Cugat entenem que la formació de l'equip tècnic és clau per aconseguir que les activitats esportives que s'ofereixen siguin el màxim d'educatives i enriquidores possibles.

imatge 2La cerca de la màxima qualitat en la iniciació esportiva ha estat sempre una prioritat per a l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) i també per a les entitats esportives de la ciutat.

Amb aquest curs CIATE no només es disposarà d'un certificat, sinó que s'obtindran bons coneixements dels esports més representatius de la ciutat per aplicar durant les sessions.

Organització:
Aquest curs és un programa propi del Consell Català de l'Esport que durà a terme l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) de Sant Cugat del Vallès. Es faran un total de 45 hores presencials i 5 hores de pràctiques un cop finalitzat el curs.

Requisits:

fotos lateralPer assistir al curs, cal reunir les condicions següents:
• Edat mínima: 16 anys complerts en el moment de la inscripció (si és menor de 18 anys haurà d'adjuntar una autorització del/s tutor/s legals)
• Foto del DNA per les dues cares.
• Acreditar que s'està en possessió del Graduat Escolar o Certificat d'Estudis Primaris o Ensenyament Secundari Obligatori.
• Presentar fitxa federativa o un certificat mèdic d'aptitud per a la pràctica esportiva (no cal que sigui oficial).
• Emplenar el full d'inscripció e línia acompanyat de la documentació requerida.

Continguts:
La càrrega lectiva del curs consta de 50 hores repartides en dos blocs: el bloc comú de 15 hores i el bloc específic de 35 hores (5 de les quals són pràctiques).
1. BLOC COMÚ (15 hores)
2. BLOC ESPECÍFIC (30 hores)
CLICA EL PDF INFORMATIU DE CADA BLOC

Dies, horaris i lloc de realització del curs:
- Dies 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2022.
- De 9.00 h a 14.00 h i de 15.30 h a 20.00 h (divendres 30 de desembre de 9.00 h a 14.00 h)
- CEIP Pins del Vallès (Avinguda Volpelleres, 51 - 08173 Sant Cugat del Vallès)

INSCRIPCIÓ CURS CIATE (activa a partir de dilluns 21 de novembre'22) - CLICA -
Finalització d'inscripcions: divendres 16 de desembre o fins exhaurir les places (número màxim de places: 30 alumnes) 

Es donarà un certificat d'assistència* signat per l'Escola Catalana de l'Esport del Consell Català de l'Esport de Catalunya. * Per obtenir aquest certificat caldrà assistir com a mínim al 80% de les hores lectives.

foto CIATE aula

Matrícula:
• Preu general: 90 €
• Preu entitats de Sant Cugat: 63 €
(Esportistes vinculats amb entitats esportives de Sant Cugat del Vallès)*
*L'Ajuntament de Sant Cugat ofereix un preu especial per a totes aquelles persones que pertanyin a entitats esportives de Sant Cugat del Vallès.

 

 

 

 

RT @cugatmedia: Sant Cugat ha guardonat els diferents campions i campiones, tant a nivell individual com per equips, de la 24a edició del C…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

On estem

  • Ptge. Baró de Coubertin, 5
    08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos