Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

  • slider torneig nocturn 22
  • slider setmana eurpea de esport 2022
  • escolar competicio
  • fotos inici estructura cros
  • foto afa afte estructuraok
  • foto taichi
  • slider activitats fisiques curs 22 23

Setmana Europea de l'Esport 2022

imatge noticiaLa SETMANA EUROPEA DE L'ESPORT 2022, se celebra del 23 al 30 de setembre i la promou la Comissió Europea, recolzada per la "Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física", amb el "Consejo Superior de Deporte".
Des de l'Ajuntament valorem i considerem que és una bona ocasió per potenciar l'activitat física i per això volem involucrar a tots els agents esportius de la ciutat.


Des de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), es proposen realitzar diferents activitats amb l'objectiu de potenciar la pràctica esportiva. Aquestes activitats van adraçades a tothom i són gratuïtes. No cal inscripció prèvia.

Cartell 21. JOCS COOPERATIUS PER A TOTA LA FAMÍLIA
Format tipus gimcana programada en 3 punts cèntrics de la ciutat: Parc de Can Vernet, Jardins del Monestir, Plaça de l'U d'octubre, on totes les persones que hi participin es trobaran diferents reptes de caire cooperatiu. A cada punt de trobada el denominarem zona cooperativa. 
S'organitzaran diferents proves on els i les participants podran superar, tot cooperant amb els membres de la seva família o amb altres participants, un mateix objectiu.
L'activitat donarà inici a les 11:00 h als 3 punts alhora i els i les assistents podran intentar superar tots els reptes rotant pels diferents espais, fins les 13:30 h.

Cartell 1

 

 

 

 

 

2. ESPORT PER A TOTHOM
2.1 Descripció general
Es proposaran 3 activitats que s'ofereixen des de l'OMET al col·lectiu adult i gent gran. Les activitats tenen un format de portes obertes i, a l'hora, fan la funció de promoció de l'activitat física i dels programes municipals.
Aquestes activitats, van adreçades a tot el públic en general. Per participar-hi, no caldrà estar inscrit/ta al programa d'esports per adults i de gent gran que ofereixen l'OMET durant tot l'any.
Cada activitat tindrà una durada d'1 hora (excepte marxa nòrdica que serà d'1 hora i 30 minuts. Caldrà que cada participant porti els seus bastons de marxa nòrdica.
A continuació es detallen les característiques de cada activitat, els horaris i les ubicacions:

2.2 Activitats
• Activitat física funcional: Dimarts, 27 de setembre de 10:30 h a 11:30 h a la Plaça de la Vila
• Masterclass de "Zumba": Dijous, 29 de setembre de 18:00 h a 19:00 h a la Plaça de la Vila
• Marxa Nòrdica: Divendres, 30 de setembre de 10:30 h a 12:00 h. Punt de trobada, Parc de la Pollancreda, a tocar de l'Avinguda de les Corts Catalanes. El recorregut serà per la Serra de Collserola.

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR, US HI ESPEREM!

RT @ajsantcugat: 📢 A causa de la previsió de pluja per aquest dissabte, se suspenen els “JOCS COOPERATIUS PER A TOTA LA FAMÍLIA”, activitat…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

On estem

  • Ptge. Baró de Coubertin, 5
    08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos